Covid-19 forholdsregler mv.

- for Køge Svømmeland og Borup Varmtvandssal

 

I begge vores badeanlæg skiltes der intensivt

Der findes desværre mange begrænsninger i indendørs idrætsanlæg i denne tid. Nedenfor ses et lille resumé, men bemærk, at der skiltes meget nøje i lokaler, hvor der er begrænset adgang. Eksempelvis må der højst opholde sig 7 personer i vore store omklædningsrum.

 

Trængsel i Køge Svømmeland

Vi har desværre begrænsning på det totale antal gæster i begge vores anlæg, men især i tidsrummet 10-13 i weekends og skoleferietid oplever vi kø og ventetid i vores forhal i Køge Svømmeland. Adgangen i hallen må derfor forventes at være lukket periodisk i dette tidsrum, idet vi kun kan tage et vist antal gæster ind ad gangen. 

 

Mundbind

Mundbind må aflægges ved omklædning, men som i andre offentlige bygninger er der mundbindskrav for alle stående og gående personer over 12 år. Mundbind skal tages på igen på ved ud af anlægget efter omklædning. Følg venligst skiltningen på stedet :-)
Personale må aflægge mundbind i afspærrede/ afskærmede områder uden offentlig adgang. 

 

Afstandsregler

Der skal holde minimum en meter afstand alle vegne i bygningen, dog er der krav om to meters afstand i Motionscenter og motions- og legebassiner, hvor der er anstrengende aktivitet. Følg skiltningen :-)

 

Ingen garderobeskabe

Grundet fare for smittespredning er garderobeskabe ikke tilgængelige for andre end brugere af handicapfaciliteterne i Køge Svømmeland. Vi beklager. Det vil især i vintertiden derfor være smart at medbringe en stor taske, så tøj og sko kan pakkes ned og medbringes i bassinområdet.

 

Maksimum antal personer i visse lokaler og bassiner

I mindre lokaler - inkl. saunaerne - skiltes der nøje vedrørende det tilladte antal personer. Vær venligst meget opmærksom på denne skiltning.

 

Café Bassinkanten

Vores café i Køge Svømmeland er underlagt de almindelige regler (om mundbind, afstand ol.) for restauranter. I caféens vådområde er der dog ikke krav om mundbind for badegæster. Ikke badende tilskuere over 12 år skal dog have mundbind på, når de bevæger sig rundt i faciliteterne.

 

Følg personalets anvisninger, tak   :-)

 

Bemærk: Denne gennemgang af forholdsregler er ikke er komplet og udtømmende. Dette er blot en kort gennemgang af de nuværende regler og begrænsninger. 

 

Revideret 24-11-2020 af Per Mortensen